Våre tjenester

Alle hundene i pensjon får eget rom, samt egen luftegård i tilknytning til rommet. 
Hundene får individuell behandling tilpasset den enkeltes behov. Vi vil gjerne ha litt info om hunden, sånn at vi kan gjøre oppholdet så koselig som mulig.

Fra kl. 8 om morgenen luftes hundene, rommet får en vask, og deretter er det frokost for de som skal ha det.

Hundene fôres en eller to ganger pr. dag, etter eierens ønske. Om hunden din er overfølsom for fôrskifte, bring gjerne med hundens eget fôr. Det gis ikke reduksjon i prisen for medbragt fôr. Om det skulle oppstå akutt diare får hunden et kosttilskudd med levende bakterier som er med å rette opp tarmfloraen.

 

Medisinering av hunder som har behov for det. Det er inkludert i prisen.

Fra kl. 10 og utover får hundene lufteturer. Turene vil variere mellom gåturer langs sjøen i retning Aursunda, eller fritt sprang og lek i den store løpegården. Vær og temperatur, lyst og behov, avgjør hvor lenge de er ute. Er det regnvær, ønsker enkelte hunder å snu i døra, mens andre storkoser seg uansett værtype. Midt på dagen er det hvilestund. Før middag er det igjen tid for en lufting og lek. En siste lille luftetur, og båsene stenges for natten mellom kl. 22.00 og 23.00

Vi har Vetbed hundene ligger på, men ta gjerne med et teppe, slik at lukten blir riktig og hjemmekoselig. Ved vått vær blir tepper og senger bløte og skitne. Det er derfor enklest for oss med våre tepper, som vi skifter fortløpende ved behov.

Har hunden en favorittleke, kan det bli en fin aktivitet, mens andre ikke har tid til å tenke på leken sin.

Vi er forsiktige når vi slipper fremmede hunder sammen i luftegården. Vi introduserer hunder på en sikker måte. Vi har fått god erfaring i å se hvem som kan gå sammen eller ikke. Enkelte hunder liker ikke, eller er redd andre hunder. Dette tar vi hensyn til.